Urządzenia i Akcesoria
Naleśnikowy makaron
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porcji
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
2 jajka
-
250 g mleka
-
250 g wody
-
20 g oleju rzepakowego plus dodatkowa ilość do smażenia
-
250 g mąki pszennej
-
¼ łyżeczki soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
7.8 g
Kalorie
974.8 kJ /
232.8 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
33.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DODATKI DO ZUP
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pierogi z farszem z surowych ziemniaków i boczku
1 Std. 15 Min
Spaetzli - szwajcarskie kluski kładzione
1 Std.
Groszek po francusku
55 Min
Wywar z kurczaka (dla dzieci)
40 Min
Portugalski placek - Folar
8 Std. 40 Min
Hałuski z potrawką z jagnięciny
1 Std. 50 Min
Kluski kładzione z kaszy manny
45 Min
Pampuchy z nadzieniem czekoladowym, sos wiśniowy
1 Std. 30 Min
Lane kluski
25 Min
Pita domowa
3 Std.
Naleśniki à la Suzette
55 Min
Kluski kładzione
15 Min